MacPherson - Dodelijk netwerk

Schrijver:
Titel: Dodelijk netwerk
ISBN: 9789022526170
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
DODELIJK NETWERK

Wanneer Beth Grant hoort dat haar man lan is doodgeschoten in een jazzclub in Zürich, is haar eerste reactie er een van kwaadheid en verbazing. lan is als laatste gesignaleerd met een Amerikaanse vrouw, Amy Michaels, die sinds de moordaanslag spoorloos is. Zij is dan ook verdachte nummer 1. De vragen stapelen zich op. Want wat deed lan - een jazzhater - in de jazzclub? Waarom is hij vermoord? En wie is Amy Michaels?

Halsoverkop reist Beth af naar Zwitserland waar ze Mike Novak, de eigenaar van de club, ontmoet. In haar hotel wacht haar een grote verrassing: Amy Michaels, doodsbang en alleen in een onbekend land. Zij beweert lans moord niet op haar geweten te hebben, maar kan Beth haar vertrouwen?

Samen met Novak duikt Beth in de schemerige en uiterst gevaarlijke wereld van huurmoordenaars, hoogverraad en moord - de clandestiene wereld van de Cabal, ooit een schimmige organisatie die zich ten doel stelde misdadigers die zich buiten de wet bevinden, te elimineren. Nu is het puur een doodseskader dat ingehuurd kan worden door iedereen met voldoende middelen. Naar de reden wordt niet gevraagd.

Wat lan met de Cabal te maken had, is Beth volslagen onduidelijk. Eén ding is echter wel duidelijk: Beth, Amy en Novak zijn hun leven niet zeker...
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacPherson - Dodelijk netwerk