D. Ellis - De verborgen man

Schrijver:
Titel: De verborgen man
ISBN: 9789044323924
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - paperback omslag lichtjes bekrast; hoekpuntjes licht gekruld
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Zevenentwintig jaar geleden is de tweejarige Audrey Cutler midden in de nacht uit haar huis verdwenen. De enige aanwijzing waar de politie over beschikte waren vage ooggetuigenverslagen over een man die de straat van de Cutlers uitrende, en kennelijk iemand droeg. Zonder enig bewijs werd Griffin Perlini gearresteerd ? hij was al eerder beschuldigd van kindermisbruik, maar er nooit voor veroordeeld.
Bijna dertig jaar later wordt Perlini vermoord. Dan verschijnt een zekere meneer Smith in het kantoor van advocaat Jason Kolarich die zegt dat hij de belangen van een onbekende partij vertegenwoordigt. De nieuwe cliƫnt is Audrey Cutlers oudere broer Sammy, Kolarich?s vroegere jeugdvriend, een man die hij al bijna twintig jaar niet meer heeft gezien. Wat is er al die jaren geleden werkelijk met Audrey gebeurd?

Veelbelovende start van een nieuwe reeks met advocaat Jason Kolarich.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

D. Ellis - De verborgen man