Ger de Koning - Zie, een volk

Schrijver:
Titel: Zie, een volk
ISBN: 9789057982767
Taal: Nederlands
Uitgever: Johannes Multimedia
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 2009 / 1ste druk / 498 pagina's / Nederlands / 9789057982767
Prijs: € 32,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het boek Handelingen is het schitterde vervolg op de evangeliën. We vinden er de beschrijving van het ontstaan en de vorming van de gemeente, Gods hemelse volk, als het indrukwekkende resultaat van het werk van de Heer Jezus dat in de evangeliën wordt beschreven.

De geschiedenis van dit hemelse volk wordt in dit bijbelboek door de Heilige Geest bepaald enontwikkelt zich op aarde. Vandaar de groene kleur van de omslag en de symbolen op de voorkant: een aardbol en de duif, het bekende symbool voor de Heilige Geest (Matth. 3:16).

Door Bileam is eens uitgeroepen: 'Zie, een volk, dat alleen woont en onder de natiën zich niet rekent' (Num. 23:9). Dat betrof Gods aardse volk, Israël. Dit geldt echter ook voor de gemeente, die God uit de volken heeft genomen als een volk voor Zijn Naam (Hand. 15:14). Om die reden is de oproep: 'Zie, een volk' als titel voor dit boek gekozen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ger de Koning - Zie, een volk