J. Donald Walters - Het pad

Schrijver:
Titel: Het pad
ISBN: 9789080970212
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Vrienden van Ananda
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 2005 / 1ste druk / 510 pagina's / Nederlands / 9789080970212
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het Pad is een fascinerend verhaal over de speurtocht van een mens naar de Waarheid. J. Donald Walters (ook bekend onder de naam Swami Kriyananda)
verhaalt hoe hij als jongeman vele van de beloften van onze moderne maatschappij onderzocht en als vals verwierp. Geleidelijk aan realiseerde hij zich dat duurzaam menselijk geluk niet komt van uiterlijke successen, maar van de verdieping van spiritueel bewustzijn. Tenslotte bracht zijn speurtocht hem in aanraking met een van de spirituele reuzen van de twintigste eeuw, Paramhansa Yogananda (auteur van de Autobiografie van een Yogi). Wat daarop volgt is de spirituele training van Donald Walters door Yogananda, die hem een duidelijk pad voor het realiseren van spirituele idealen toonde door middel van beoefening van de wetenschap van diepe yogameditatie.

De yogafilosofie en - levenswijze worden op levendige wijze verklaard aan de hand van inzichtgevende verhalen en ervaringen, opgedaan in het leven bij een zelfgerealiseerde meester.

Voor God alleen leven, als een nauw met zijn meester verbonden discipel, inspireerde Donald Walters tenslotte om een spirituele gemeenschap en een wereldwijde kerk te stichten om de principes en leringen van Yogananda beter met anderen te kunnen delen.

Het Pad biedt een schat aan praktische en inspirerende wijsheid. Zeker voor degenen die op zoek zijn naar de transformerende kracht van een werkelijk spirituele klassieker.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Donald Walters - Het pad