Romano R. Waterval - De ware oprichting Gods voleinding

Schrijver:
Titel: De ware oprichting Gods voleinding
ISBN: 9789082734515
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij OUV
Bijzonderheden: 2de Hands - Zeer Goed - tekst op voorblad / Paperback / 2017 / 1ste druk / 336 pagina's / Nederlands / 9789082734515
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is onderdeel van een trilogie. Het behelst de volledige controversiële en erfrechtelijke strijd! De, op waarheid gebaseerde geschiedenis, is het begin en de inzet, voor het samenstellen van de volle waarheid, het derde testament voor u! Door de ogen van een zevenjarig jongetje, die in Nederland opgroeit, komen de ware en wrange gebeurtenissen van de wereld en het heelal tot een climax! In boekdeel 1 (De ware oprichting) word geïllustreerd ‘het beginplan’! Hoe De-IK-Ben ‘God’ ontwaakt. Vervolgens geeft deze IK-Ben vorm, geur en kleur aan al hetgeen dat leeft. Het gevecht tussen de erfgenamen in de Hemelen en op den aarde krijgt gestalte en de reden hiertoe!
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Romano R. Waterval - De ware oprichting Gods voleinding