Schat , Jolien . [ isbn 9789082244007 ] 4022 ( Een Cadeauwaardig exemp

Schrijver:
Titel: Een Click met je Hond . ( Theorie - en praktijkboek exclusief voor "Het Gilde van Hondentrainers" ) Dit boek gaat niet alleen maar over honden, het gaat ook over mensen, want alles wat wij doen heeft invloed op het gedrag van onze honden. -
ISBN: 9789082244007
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Gilde van Hondentrainers
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft en in als nieuwe staat - 4022 - 4e dr 2020 - 260 p - 890 gr - 17,5x24,8 cm
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Wij zijn twee verschillende soorten, die ervoor gekozen hebben om een leven te delen. Dat kan, want ondanks dat we van elkaar verschillen zijn er veel overeen-komsten tussen honden en mensen. Net als wij, houden honden van aandacht, lekker eten en koesteren ze affectie en geborgenheid. Wij stellen prijs op veiligheid en duidelijkheid in het leven, zij ook. Mensen communiceren met elkaar, net zoals honden dat doen.

Op dezelfde manier communiceren ze met ons en kunnen wij dat met hen doen. Wij delen ons leven met één of meerdere honden, wij hebben ze een deel van ons leven gemaakt. Er is geen andere diersoort dat zo nauw met ons verbonden is als juist die hond. We knuffelen met ze, delen ons voedsel, spelen en wandelen met ze en soms slapen ze zelfs in ons bed. We troosten ze en, als het nodig is, zoeken we troost bij hen.

De nauwe band die we met honden hebben schept verplichtingen van onze kant. De belangrijkste is ongetwijfeld onze plicht om de hond zo goed mogelijk te leren begrijpen. Want er zijn natuurlijk ook verschillen. Wij duiken niet met onze neus in iemands kruis tijdens een begroeting, zoals voor een hond heel gebruikelijk is. wij rollen ook niet, zwelgend van genot, door een vissenkadaver dat al minstens een week in de zon ligt. Ons belangrijkste zintuig is ons zicht, die van honden het reuk-vermogen. Die onderlinge verschillen kunnen tot problemen en miscommunicatie tussen mensen en honden leiden. Daar waar wij ons echter in een ander kunnen verplaatsen, hebben honden die mogelijkheid niet. Als we een goede relatie willen met onze honden dan zullen we ons dus moeten verdiepen in hun gedrag en hun beweegredenen en ons op de hoogte moeten stellen van hun 'taal'.

Honden trainen is al lang geen kwestie meer van 'hij moet het maar gewoon doen'. Moderne hondentraining is gebaseerd op samenwerking en het begrip van en voor de honden. Dit boek heeft als doel u daarbij te helpen, zodat u een fijne en duurzame relatie met uw hond kunt opbouwen.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schat , Jolien . [ isbn 9789082244007 ] 4022 ( Een Cadeauwaardig exemplaar . ) - Een Click met je Hond . ( Theorie - en praktijkboek exclusief voor "Het Gilde van Hondentrainers" ) Dit boek gaat niet alleen maar over honden, het gaat ook over mensen, want alles wat wij doen heeft invloed op het gedrag van onze honden.  - Schat , Jolien . [ isbn 9789082244007 ] 4022 ( Een Cadeauwaardig exemplaar . ) - Een Click met je Hond . ( Theorie - en praktijkboek exclusief voor "Het Gilde van Hondentrainers" ) Dit boek gaat niet alleen maar over honden, het gaat ook over mensen, want alles wat wij doen heeft invloed op het gedrag van onze honden.  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.