Vitaliano Brancati - Mooie Antonio

Schrijver:
Titel: Mooie Antonio
ISBN: 9789025369538
Uitgever: Athenaeum
Bijzonderheden: Goed - gebruikssporen
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Niemand kan zijn ogen van de mooie Antonio afhouden: hij is zo mooi dat de vrouwen in de kerk meer aandacht hebben voor hem dan voor de priester. Zijn studententijd brengt hij door in Rome, en al snel doen in zijn geboorteplaats Catania de wildste geruchten de ronde. Hij zou een playboy zijn die een spoor van veroveringen en gebroken harten achterlaat.Eenmaal terug in Catania trouwt hij met Barbara, het mooiste meisje van de stad. Drie jaar na het huwelijk dreigt een groot schandaal hun ogenschijnlijke geluk te verwoesten: Barbara is nog maagd. In Mooie Antonio wordt het haantjesgedrag van de Italiaanse man genadeloos op de hak genomen. Daarnaast schetst de roman, die zich afspeelt aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog, een vernietigend beeld van het Italiaanse fascisme. Mooie Antonio groeide uit tot een van de grootste klassiekers van de moderne Italiaanse literatuur en is tevens succesvol verfilmd.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vitaliano Brancati - Mooie Antonio