Hájek, Lubor en Werner Forman - A book of Chinese art, four th

Schrijver:
Titel: A book of Chinese art, four thousand years of sculpture, painting, bronze, jade, lacquer and porcelain
Taal: Engels
Uitgever: Spring Books
Bijzonderheden: 1966, ca. 300 pagina's, hardcover met stofomslag, goede staat
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Contents

I. Historical background
II. Artistic history
III. The classification of Chinese art
IV. Notes on the plates
Bibliography
Chronological table
Plates

Kruvee uit Amersfoort

particulier

Logo Kruvee

Ik reageer ALTIJD EN ZONDER UITZONDERING binnen 24 uur! Met name eigenaars van hotmail-accounts wordt vriendelijk verzocht in hun spam te kijken als mijn reactie niet op tijd binnen lijkt te zijn.
Boeken zijn zonder verzendkosten op te halen in Amersfoort. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, sturen wij u een mail waarin de totale kosten, inclusief de verzendkosten, staan vermeld. Brievenbuspost wordt verzonden met PostNL (4,00), pakketpost binnen Nederland met DHL (5,00 naar servicepunt of 6,00 naar thuisadres). Verzendkosten naar België 7,00 (pakket), naar Duitsland 7,00 (klein pakket) of 8,50 (pakket) met DPD. Er worden naast de verzendkosten geen extra kosten gerekend.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hájek, Lubor en Werner Forman - A book of Chinese art, four thousand years of sculpture, painting, bronze, jade, lacquer and porcelain

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kruvee

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kruvee
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kruvee een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kruvee vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kruvee kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.