N. Drok - De toekomst van de journalistiek

Schrijver:
Titel: De toekomst van de journalistiek
ISBN: 9789085063087
Uitgever: Boom Lemma uitgevers
Bijzonderheden: Goed - kaft achterkant licht beschadigd
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De mediawereld is aan meer veranderingen dan ooit onderhevig. Nieuwe gratis kranten, de introductie van videologs: redacties moeten voortdurend antwoorden vinden op de veranderende wensen van de burger en de nieuwe technische mogelijkheden.
In dit boek spreken vooraanstaande personen uit de media zich uit over de manier waarop zij de nieuwe ontwikkelingen het hoofd bieden, en welk toekomstperspectief zij voor de journalistiek zien. Vele actuele onderwerpen passeren de revue, zoals de voordelen van de probleemoplossende journalistiek, wat we kunnen leren van de Chicago School en welke rol de burger in de journalistiek van de toekomst zou moeten spelen.
Dit boek rekent af met het populaire misverstand dat redacties genoegzaam of berustend achteroverleunen. Uit de hoofdstukken blijkt zonneklaar dat velen in en rond de journalistiek de fase van fatalisme nog lang niet hebben bereikt. Integendeel: niet eerder is op deze schaal, bij zulke uiteenlopende media en met zoveel enthousiasme geprobeerd via inhoudelijke vernieuwingen de perspectieven voor kwaliteitsjournalistiek te verbeteren. Daarmee wordt een solide basis gelegd voor een rooskleurige toekomst van de journalistiek.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N. Drok - De toekomst van de journalistiek