Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Zweig, Stefan, (vertaling Liebeth van Nes) - Reis naar het verl

Schrijver:
Titel: Reis naar het verleden
ISBN: 9789020414424
Taal: Nederlands
Uitgever: L.J. Veen Klassiek, 2015
Bijzonderheden: softcover, NIEUWSTAAT, 80pp,
Prijs: € 11,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In zijn laatste, decennialang verloren gewaande novelle verkent Stefan Zweig de kracht van de liefde en de vernietigende gevolgen van oorlog.

Negen jaar lang was Ludwig vanwege de Eerste Wereldoorlog gescheiden van zijn thuisland. Bij terugkomst in Duitsland ontmoet hij zijn vroegere geliefde, die hem ooit beloofd heeft op hem te wachten. Beiden zijn inmiddels getrouwd, maar ze moeten te weten komen of hun liefde het wederzijdse verraad en het verstrijken der jaren heeft overleefd. In zijn laatste, decennialang verloren gewaande novelle verkent Stefan Zweig de kracht van de liefde en de vernietigende gevolgen van oorlog. Tegelijkertijd zet hij een land neer dat op het punt staat om zich aan de duistere beloftes van het fascisme over te geven.
Verder lezen

Stokroosboeken uit Zutphen

particulier

Logo Stokroosboeken

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.
Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.