Wodehouse, P.G. vert. Leonard Beuger - Geluk in de Morgen (Joy

Schrijver:
Titel: Geluk in de Morgen (Joy in the Morning)
Taal: Nederlands
Uitgever: P.G Wodehouse Society 2022
Bijzonderheden: 348 blz, HARDCOVER-EDITIE in groen linnen met stofomslag, leeslint en kapitaalband. Prettig, handzaam formaat (A6). Puntgaaf exemplaar.
Prijs: € 27,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Joy in the Morning is een Jeeves-roman – dat wil zeggen een avontuur van Bertie Wooster, die zelf het verhaal vertelt in zijn even hilarische als briljante stijl, waarin diens vindingrijke persoonlijke bediende Jeeves de problemen voor zijn jonge meester als altijd weet op te lossen.
Robert McCrum zegt in zijn Wodehouse-biografie over dit boek dat “A more briljant example of Wodehouse’s literary escapism is hard to find” en Peter Ustinov noemt het zijn favoriete Jeeves-roman. Het bevat in elk geval enkele van de meest iconische Wodehouse-fragmenten uit diens hele werk, zoals de scène waarin Bertie in een boekwinkel voor Jeeves ‘de nieuwste van Spinoza’ wil aanschaffen, en daarbij betrapt wordt door Florence Craye met een exemplaar van haar boek ‘Spindrift’ in zijn hand.
Wodehouse werkte aan dit boek in Le Touquet (Fr) toen hij in ’39 door de Duitsers werd aangehouden en geïnterneerd. Hij voltooide het boek in Degenershausen in de Harz, nadat zijn vrouw Ethel hem later in Berlijn het manuscript had gebracht. Hoezo escapisme?
De volledige tekst van deze vertaling is te beluisteren op de Modern Dutch Podcast (afl. 222-240).
Verder lezen

STARING uit Zutphen

particulier

Logo STARING

De verzenkosten die bij de boeken zijn vermeld, gelden voor verzending binnen Nederland.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wodehouse, P.G. vert. Leonard Beuger - Geluk in de Morgen (Joy in the Morning)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij STARING

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met STARING
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en STARING een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van STARING vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • STARING kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.