Theo Brinkel - Haagse Jaren ( Ruud Lubbers )

Schrijver:
Titel: Haagse Jaren ( Ruud Lubbers )
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos
Bijzonderheden: Paperback 26 augustus 2020 432 pagina's, nieuwstaat
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het boek over Ruud Lubbers. Gebaseerd op de gesprekken die Theo Brinkel begin jaren negentig voerde met Ruud Lubbers. Na 25 jaar verschijnen deze memoires alsnog in Haagse Jaren.

In Haagse jaren tekent Theo Brinkel de spraakmakende memoires op van Ruud Lubbers, de langstzittende premier van Nederland.

Tussen 1992 en 1995 voerde historicus Theo Brinkel vijftien lange gesprekken met premier Ruud Lubbers over zijn jaren in de landelijke politiek. Lubbers’ laatste termijn als premier van Nederland liep ten einde en zijn regering maakte plaats voor het eerste paarse kabinet. Het boek zou in 1995 verschijnen, maar publicatie werd op het laatste moment tegengehouden. Vijfentwintig jaar later verschijnen deze onthullende memoires alsnog.

In Haagse jaren is ‘Der Macher’ zelf aan het woord, over zijn politieke visie, zijn twijfels en zijn overtuigingen. Hij zet uiteen hoe hij ons uit twee financiële crises leidde en blikt terug op de verkiezingen van 1994, toen het CDA zware electorale schade opliep en er een einde kwam aan de onafgebroken regeringsdeelname van de christelijke politiek. Ook doet hij een boekje open over zijn vriendschap met Helmut Kohl, die na de Duitse eenwording in 1990 definitief voorbij was.

Deze bijzondere politieke memoires van Ruud Lubbers zijn geschreven in de periode waarin hij nog aan de macht was, maar tegelijk kon terugblikken op een indrukwekkende politieke carrière. Haagse jaren van Theo Brinkel is een onthullende autobiografie en een uniek historisch document ineen.

'Lubbers maakt van zijn hart geen moordkuil.' - de Volkskrant

'Razend interessant.' – de Groene Amsterdammer
Verder lezen

CONCEDO

particulier

CONCEDO uit Capelle aan den IJssel

Logo CONCEDO

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Theo Brinkel - Haagse Jaren ( Ruud Lubbers )

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij CONCEDO

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met CONCEDO
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en CONCEDO een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van CONCEDO vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • CONCEDO kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.