K. Connelly - Het lied van de kooi

Schrijver:
Titel: Het lied van de kooi
ISBN: 9789021456522
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - Beschadiging schut en eerste blad. stickerresten rug.
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ooit verwoordde Teza de gevoelens van het Birmese volk met protestliederen, maar inmiddels leeft de volksheld al jaren in gevangenschap. In zijn isolatiecel eet hij hagedissen om te overleven en speelt hij met mieren om de tijd te doden.
Als Teza in het hospitaal belandt, ontmoet hij Broertje, een angstig en in zichzelf teruggetrokken weesjongetje dat opgroeit binnen de gevangenismuren. Teza wint het vertrouwen van Broertje en er groeit een intieme vriendschap tussen de twee. Langzaam daagt bij Teza het plan om te ontsnappen - en daarmee ook voor Broertje een pad naar de vrijheid te banen.
Karen Connelly (1969) won op haar vierentwintigste de prestigieuze Governor General's Literary Award voor non-fictie met Touch the Dragon. De vertaalrechten voor Het lied van de kooi werden wereldwijd verkocht. Karen Connelly woont en werkt momenteel in Toronto.
De Canadese pers over Het lied van de kooi:
'Een prachtig voorbeeld van de kunst van het vertellen. Connelly bereikt een opmerkelijke balans in een roman die om beurten verrukt, verrast en shockeert.' The National Post
Connelly vindt schoonheid op de meest onverwachte plaatsen. [...] Haar roman behoort tot de beste boeken geschreven over Zuidoost-Azi The Globe and Mail
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

K. Connelly - Het lied van de kooi