Delden, Hester van - Toscane

Schrijver:
Titel: Toscane
ISBN: 9789025764555
Taal: Nederlands
Uitgever: Dominicus
Bijzonderheden: 1e druk 2020, 308pp, paperback, Nieuwe exemplaren
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoog gewaardeerde reisgids voor het prachtige Toscane, vol weetjes, mooie verhalen en leuke tips. Uit de recensies: 'overzichtelijke en complete reisgids voor Toscane. Niet enkel de platgetreden paden (die ook de moeite zijn !), maar ook de minder bekende pareltjes worden beschreven.' 'De schrijver kent de streek duidelijk goed en schrijft er gepassioneerd over. Ook mooie foto’s. Wie van plan is naar Toscane op vakantie te gaan zou ik deze gids zeker aanbevelen.' 'Degelijke gids met mooie foto's en interessante wetenswaardigheden, die verder gaan dan de standaard toeristische informatie. Hier kun je echt iets van opsteken over het gebied. Voor reizigers die geïnteresseerd zijn in kunst, cultuur en geschiedenis.'
Verder lezen

Villa Johanna

particulier

Villa Johanna uit Driebergen-Rijsenburg

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Delden, Hester van - Toscane Delden, Hester van - Toscane

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Villa Johanna

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Villa Johanna
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Villa Johanna een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Villa Johanna vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Villa Johanna kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.