Jill Mansell - Rozengeur en Zonneschijn

Schrijver:
Titel: Rozengeur en Zonneschijn
ISBN: 9789021019161
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Rozengeur en Zonneschijn is een heerlijke feelgood roman geschreven door de populaire Britse auteur Jill Mansell. Het boek neemt je mee naar het idyllische stadje St. Carys, waar liefde, vriendschap en romantiek centraal staan.

Het verhaal draait om Poppy Dunbar, een jonge vrouw die haar leven weer op de rit probeert te krijgen na een moeilijke periode. Ze heeft haar baan verloren, haar relatie is stukgelopen en ze is gedwongen om terug te keren naar haar geboorteplaats St. Carys. Poppy is vastbesloten om een nieuwe start te maken en haar leven weer op te bouwen.

In St. Carys ontmoet Poppy de knappe en charmante Tom, die haar hart al snel verovert. Maar Tom blijkt een geheim met zich mee te dragen dat hun relatie op de proef zal stellen. Ondertussen wordt Poppy ook nog eens geconfronteerd met de terugkeer van haar jeugdliefde, de mysterieuze Jake. Poppy staat voor een lastige keuze: kiest ze voor de veilige en betrouwbare Tom, of laat ze zich verleiden door de aantrekkingskracht van Jake?

Naast het liefdesverhaal van Poppy, volgt het boek ook de levens van andere kleurrijke personages in St. Carys. Zo is er de excentrieke kunstenares Cora, die haar eigen problemen heeft met de liefde. En dan is er nog de sympathieke en behulpzame Daisy, die altijd klaarstaat voor haar vrienden, maar zelf ook op zoek is naar de ware liefde.

Rozengeur en Zonneschijn is een boek vol humor, romantiek en verrassende wendingen. Jill Mansell weet als geen ander de lezer mee te slepen in het leven van haar personages en creëert een sfeervolle en levendige setting. Het stadje St. Carys komt tot leven en je waant je als lezer in een gezellige gemeenschap waar iedereen elkaar kent.

De personages in het boek zijn goed uitgewerkt en hebben allemaal hun eigen unieke persoonlijkheden. Je leeft met ze mee, lacht om hun grappen en huilt om hun verdriet. Mansell weet de juiste balans te vinden tussen luchtige momenten en serieuze thema's, waardoor het verhaal nooit te zwaar wordt.

Rozengeur en Zonneschijn is een heerlijk boek om te lezen op een zonnige dag, maar ook op een regenachtige avond zorgt het voor een warm en vrolijk gevoel. Het is een feelgood roman die je even laat ontsnappen aan de realiteit en je meeneemt naar een wereld vol liefde en geluk. Een absolute aanrader voor liefhebbers van romantische boeken!
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jill Mansell - Rozengeur en Zonneschijn