Popovic, Mladen - De Dode Zeerollen / nieuw licht op de schatte

Schrijver:
Titel: De Dode Zeerollen / nieuw licht op de schatten van Qumran
ISBN: 9789066301061
Taal: Nederlands
Uitgever: WBOOKS
Bijzonderheden: 2013, softcover, gebruik sporen, goed exemplaar
Prijs: € 13,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De Dode Zeerollen worden wel de grootste archeologische vondst van de 20ste eeuw genoemd. Teksten die 2000 jaar verborgen hebben gelegen. Wat leren ze ons over het oude Jodendom? Welk nieuw licht werpen ze op de eerste Christenen? Uit wat voor tijd en wereld komen ze? Waarom werden de Dode Zeerollen verborgen in grotten nabij Qumran? In dit boek onder redactie van Mladen Popović vertellen experts over deze fascinerende teksten, de vondst, hun geschiedenis en betekenis en het belang ervan. Het boek hoort bij de tentoonstelling die het Drents Museum samen met het Quman Instituut van de Rijksuniversiteit Groningen maakte.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Popovic, Mladen - De Dode Zeerollen / nieuw licht op de schatten van Qumran Popovic, Mladen - De Dode Zeerollen / nieuw licht op de schatten van Qumran