Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Arlen, Leslie - De Borodins - Oorlog en Hartstocht / deel 2

Schrijver:
Titel: De Borodins - Oorlog en Hartstocht / deel 2
ISBN: 9789010041173
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid-Hollandsche Uitgeversmaatschappij
Bijzonderheden: 1982, welke druk staat niet vermeld, 364 pagina's, gebonden (stofomslag ontbreekt), gelezen
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De tegenstellingen in het tsaristische Rusland spitsen zich toe. Het rijk wankelt op zijn grondvesten. De Borodins behoren nog steeds tot de meest invloedrijke adellijke families, maar ook hun macht is tanende.
Dan valt er een nieuwe schaduw over Europa. 1914. De Eerste Wereldoorlog breekt uit en ook Rusland zet zijn slecht uitgeruste troepen in om het superieure en tot de tanden bewapende Duitse leger tot staan te brengen.
Peter Borodin is de laatste prins in de honderden jaren oude Borodin-dynastie. Hij is een van de bevelhebbers van het keizerlijke leger en constateert tot zijn ontsteltenis dat zijn troepen keer op keer door de vijandelijke hordes onder de voet worden gelopen.
Judith Stein is de joodse revolutionaire, wier schoonheid en rechtvaardigheidsgevoel niet kunnen voorkomen dat ze wordt veroordeeld en naar Siberiƫ verbannen. Zij is echter ook de vrouw die Peter Borodins liefde heeft opgewekt doch diep in haar hart beseft dat hun gedroomde liefde nooit werkelijkheid zal kunnen worden.
Michael Nej, eens een trouwe dienaar van Peter Borodin, keert terug uit ballingschap en neemt zijn plaats in de revolutionaire gelederen in. Van een onbetekenende lijfknecht groeit hij in korte tijd uit tot een van de machtigste mannen van het nieuwe Rusland en wint hij de liefde van een vrouw over wie hij vroeger niet eens durfde te dromen.
Tatiana Borodin de sensuele, lichtzinnige zuster van Peter zoekt en vindt lichamelijk genot en blinde hartstocht. Haar minnaar doet haar belanden in het kamp dat haar broer vastbesloten is te vernietigen.
De eenheid in de familie is verbroken: als vijanden staan de Borodins tegenover elkaar.
Deze en vele andere personen spelen een belangrijke rol in dit majestueuze epos vol romantiek, hartstocht, wreedheid en haat.
Een onvergetelijke historische roman over mensen en de gevoelens die hen bewegen, tegen de achtergrond van de turbulente gebeurtenissen tijdens de eerste decennia van deze eeuw in Rusland.
Verder lezen

Tussen de boeken uit Almere

particulier
Controleer a.u.b. na uw bestelling voor de zekerheid uw ongewenste mail. Een enkele keer komt het voor dat een reactie mijnerzijds daarin terecht komt.
Controleer a.u.b. ook voor de zekerheid het adres wat u opgeeft om het boek naartoe te laten sturen. Het gebeurt namelijk nog weleens dat een opgegeven adres of postcode volgens PostNL onjuist is.
Bij aankoop van meerdere boeken worden de verzendkosten gecombineerd.
Voor verzending naar een adres buiten Nederland gelden andere tarieven dan op deze site bij de boeken staat vermeld.
VERZENDING: Bestellingen worden 1x per week, doorgaans op donderdag of vrijdag, naar de post gebracht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.