J. Kwantes - Kwantes, J.-And'ren aangeprezen

Schrijver:
Titel: Kwantes, J.-And'ren aangeprezen
ISBN: 9033105632
Uitgever:
Bijzonderheden: And'ren aangeprezen, levensschets en belevenissen van J. Kwantes (1922-1986), evangelist van de Gereformeerde Gemeente, werkzaam in Alkmaar.  Evangelist Jan Kwantes was een markante persoonlijkheid. Langs een wonderlijke weg werd hij door de Koni...
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
And'ren aangeprezen, levensschets en belevenissen van J. Kwantes (1922-1986), evangelist van de Gereformeerde Gemeente, werkzaam in Alkmaar. 
Evangelist Jan Kwantes was een markante persoonlijkheid. Langs een wonderlijke weg werd hij door de Koning van de Kerk ingeschakeld in Zijn dienst. Van bouwvakker tot evangelist! Vanaf februari 1970 was evangelist Kwantes werkzaam in Alkmaar.
Overal waar dat mogelijk was heeft hij mensen aangesproken met het Woord van God. Over zijn ontmoetingen heeft hij hier en daar gepubliceerd, terwijl van zijn hand ook diverse artikelen zijn verschenen.
In deze bundel is een aantal aansprekende bijdragen verzameld voor jongeren en ouderen.
Ds. A. Snoep schreef een ten geleide, terwijl J.H. Mauritz een levensschets verzorgde.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Kwantes - Kwantes, J.-And'ren aangeprezen