Ds. J. van Amstel - Amstel, Ds. J. van-Geest en leven

Schrijver:
Titel: Amstel, Ds. J. van-Geest en leven
ISBN: 9789050307963
Uitgever:
Bijzonderheden: Geest en Leven is een boek van ds. J. van Amstel (1936-2022), predikant van de Christelijk Gereformeerde Kerken, over de Heilige Geest.  In deze uitgave gaat dominee Van Amstel op pastorale wijze in op de persoon en het werk van de heilige geest....
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Geest en Leven is een boek van ds. J. van Amstel (1936-2022), predikant van de Christelijk Gereformeerde Kerken, over de Heilige Geest. 
In deze uitgave gaat dominee Van Amstel op pastorale wijze in op de persoon en het werk van de heilige geest. In het eerste deel bespreekt hij wat de geest met ons doet. Hij laat zien wat leven door de geest en geleid worden door de geest is.
Ook behandelt hij de vruchten van de geest en het wandelen door de geest. In aparte hoofdstukken komt het bidden om de geest en het verlangen naar de geest aan de orde.
In het tweede deel bespreekt dominee Van Amstel hoe wij tegen de geest kunnen handelen: bedroeven, uitblussen, weerstaan en ertegen zondigen.
Tot slot bespreekt hij het vervuld te zijn met de geest.
Elk hoofdstuk is voorzien van gespreksvragen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. J. van Amstel - Amstel, Ds. J. van-Geest en leven