A. Jobse - Jobse, A.-De herder van Guangzhou (nieuw)

Schrijver:
Titel: Jobse, A.-De herder van Guangzhou (nieuw)
ISBN: 9789087187866
Uitgever:
Bijzonderheden: De herder van Guangzhou van A. Jobse vertelt het inspirerend getuigenis van Samuel Lamb en de ondergrondse kerk in China. Samuel Lamb (1924-2013) was jarenlang het boegbeeld van de Chinese huisgemeenten. Hij was voorganger in de Zuid-Chinese plaat...
Prijs: € 11,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De herder van Guangzhou van A. Jobse vertelt het inspirerend getuigenis van Samuel Lamb en de ondergrondse kerk in China.
Samuel Lamb (1924-2013) was jarenlang het boegbeeld van de Chinese huisgemeenten. Hij was voorganger in de Zuid-Chinese plaats Guangzhou. Lamb werd gearresteerd tijdens de vervolgingen onder het bewind van Mao en bracht twintig jaar door in strafkampen. Na zijn vrijlating pakte hij zijn werk weer op en was hij getuige van de exponentiële groei van de kerk. Een beroemde uitspraak van Lamb was: ‘Meer vervolging, meer groei’, waarmee hij niet alleen groei in aantallen bedoelde, maar ook geestelijke groei. Zijn dood liet een grote leegte achter in de Chinese kerk.
Ook vandaag de dag worden religieuze minderheden in China onderdrukt. Het levensverhaal van Lamb vormt een inspirerend getuigenis in een tijd van wereldwijde christenvervolging.
A. (Bram) Jobse is al jarenlang betrokken bij de verspreiding van christelijke lectuur in de wereld. Namens het Deputaatschap Bijbelverspreiding Gereformeerde Gemeenten in Ghana en als bestuurslid van de Hudson Taylor Stichting in China. De auteur is ambtsdrager in de gereformeerde gemeente van Dordrecht.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Jobse - Jobse, A.-De herder van Guangzhou (nieuw)