Robert Anker - Negen Levens Zelfportret

Schrijver:
Titel: Negen Levens Zelfportret
ISBN: 9789021450209
Uitgever: Querido
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het West-Friese dorpje Oostwoud speelt in bijna al het werk van Robert Anker op de achtergrond een rol. In Negen levens heeft Anker voor het eerst het autobiografische materiaal uit de eerste twaalf jaar van zijn dorpse bestaan (1946-1958) bij elkaar gezet. Alle details en herinneringen die hm zijn bijgebleven op zijn reis door de tijd staan erin. Het licht boven de kolenbak op zolder de geïmproviseerde douche van zijn moeder aan het einde van de gang de vrachtwagen die zijn vader, timmerman van beroep, voor hem maakte de vriendschappen en de verschillen tussen de mensen. De wereld in dit boek lijkt vijftig jaar na dato geheel van de aardbodem weggevaagd nadat ze daarvoor vijfhonderd jaar in dezelfde vorm had bestaan. Het feit dat Anker ooit in die wereld aanwezig is geweest blijft voor hem een raadselachtig gegeven.
In Negen levens gaat Anker associërend en hardop mijmerend langs de dingen van zijn bijna eeuwig lijkende jeugd. Helder beschrijft hij de wereld aan de buitenkant en het kan niet anders of de 'binnenkant' komt dan vanzelf mee. Het is een ontroerende poging om voor altijd een stukje van het paradijs bij de hand te houden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Robert Anker - Negen Levens Zelfportret