Simone van der Vlugt - Aan niemand vertellen

Schrijver:
Titel: Aan niemand vertellen
ISBN: 9789041426550
Uitgever: Ambo/Anthos B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan niemand vertellen is een spannende psychologische thriller geschreven door Simone van der Vlugt. Het verhaal speelt zich af in het Nederland van de jaren '60 en volgt de jonge Sabine van Lammeren.

Sabine is een ambitieuze en intelligente vrouw die net haar studie heeft afgerond en een baan heeft gekregen als journaliste bij een krant. Ze is vastbesloten om zichzelf te bewijzen in een tijd waarin vrouwen nog niet veel kansen kregen in de journalistiek. Haar eerste grote opdracht is het schrijven van een artikel over de mysterieuze verdwijning van de jonge vrouw Elise, die al enkele maanden vermist wordt.

Terwijl Sabine zich verdiept in de zaak, ontdekt ze al snel dat er meer aan de hand is dan ze aanvankelijk dacht. Ze stuit op geheimen en intriges die haar leven in gevaar brengen. Sabine wordt geconfronteerd met een netwerk van corruptie en macht, waarbij niemand te vertrouwen lijkt te zijn. Ze raakt verstrikt in een web van leugens en bedrog, en moet vechten voor haar eigen leven terwijl ze de waarheid probeert te achterhalen.

Tijdens haar zoektocht naar Elise komt Sabine in contact met verschillende personages, waaronder de charmante en mysterieuze Robert, die haar helpt bij haar onderzoek. Maar kan ze hem wel echt vertrouwen? En wie is er verantwoordelijk voor de verdwijning van Elise?

Aan niemand vertellen is een meeslepende thriller die de lezer constant op het puntje van zijn stoel houdt. Simone van der Vlugt weet de sfeer van de jaren '60 goed neer te zetten en creëert een beklemmende en mysterieuze wereld waarin niets is wat het lijkt. De personages zijn goed uitgewerkt en Sabine is een sterke en intrigerende hoofdpersoon die de lezer meteen voor zich wint.

Het boek is goed geschreven en bevat genoeg plotwendingen en verrassingen om de lezer geboeid te houden tot het einde. Van der Vlugt weet de spanning goed op te bouwen en weet de lezer telkens op het verkeerde been te zetten. Aan niemand vertellen is een aanrader voor liefhebbers van psychologische thrillers en historische fictie.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simone van der Vlugt - Aan niemand vertellen