Gondrexon JA (Jean Albert) 1905-1985, Fiorone Fiorenzo - Groot

Schrijver:
Titel: Groot Rashondenboek Thieme
ISBN: 9789052101767
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Uitvoerige beschrijving van een groot aantal hondenrassen, ingedeeld in categorieën als waak- en verdedigingshonden, gezelschaps-, jacht- en herdershonden waarbij steeds de raskenmerken en de standaard vermeld worden. Tirions Groot Rashondenboek geeft 308 volledige rasbeschrijvingen van honden van de hele wereld volgens de allerlaatst geldende internationale standaards, geïllustreerd met 600 kleurenafbeeldingen. Dit gezaghebbende boek werd samengesteld door 35 deskundigen, vertegenwoordigers van de meest vooraanstaande kynologische genootschappen en rasverenigingen en erkende keurmeesters. De vertaling en bewerking kwam tot stand met medewerking van mevr. A. Gondrexon-Ives Browne, vermaard internationaal keurmeesteres en auteur van Tirions Hondengids. Het boek bevat een voorwoord van M. v/d Weye , secretaris van de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland. Ruim 600 schitterende kleurenfoto's van herdershonden, waak- en verdedigingshonden, terriërs, lopende honden, staande honden, gezelschapshonden en windhonden, vaak in hun eigen omgeving getoond, maken Tirions Groot Rashondenboek tot een boek dat beantwoordt aan de behoefte van tienduizenden hondenliefhebbers en van een ieder die deskundige voorlichting wenst.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gondrexon JA (Jean Albert) 1905-1985, Fiorone Fiorenzo - Groot Rashondenboek Thieme Gondrexon JA (Jean Albert) 1905-1985, Fiorone Fiorenzo - Groot Rashondenboek Thieme Gondrexon JA (Jean Albert) 1905-1985, Fiorone Fiorenzo - Groot Rashondenboek Thieme