K. O'Riordan - Geheugensteentjes

Schrijver:
Titel: Geheugensteentjes
ISBN: 9789026983856
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Nell is 48 jaar oud, heeft een succesvolle carrière en de liefde van haar leven. Toch is Nell in zichzelf gekeerd en ongedurig. Sinds ze als zwangere tiener Ierland verliet is ze nooit meer terug geweest, zelfs niet voor de begrafenis van haar moeder.
Wanneer ze door een telefoontje uit Ierland gewaarschuwd wordt dat haar dochter in grote problemen zit, besluit ze dat de tijd gekomen is om weer naar huis te gaan. Haar onvoorspelbare dochter Ali kan haar achterdocht nauwelijks verbergen, terwijl haar kleindochter Grace juist dolblij is met de komst van haar oma.
Terwijl Nell probeert te ontrafelen wat er met haar gezin aan de hand is moet ze ook met zichzelf in het reine komen. Met de geheugensteentjes die haar moeder Agnes bewaard heeft, lukt het haar om de kwetsbare knopen te ontwarren die in de loop der jaren in de familierelaties zijn ontstaan.
Geheugensteentjes verschijnt in de Fortuna-reeks, een serie kwaliteitsromans voor vrouwen. Fortuna is de Romeinse godin van het toeval en het geluk, elementen die in deze romans een belangrijke rol spelen. Kenmerkend voor de romans is dat in elk boek een lezersbijlage is opgenomen, die bestaat uit een interview met de auteur en vragen over de roman die zowel voor de individuele lezer als voor leesclubs interessant zijn.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

K. O'Riordan - Geheugensteentjes K. O'Riordan - Geheugensteentjes