Eoin Colfer, Andrew Donkin - Artemis Fowl

Schrijver:
Titel: Artemis Fowl
ISBN: 9780786836406
Uitgever: Miramax Books
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 8,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Artemis Fowl is een spannend en avontuurlijk boek geschreven door Eoin Colfer, in samenwerking met Andrew Donkin. Het verhaal draait om de jonge meesterbrein Artemis Fowl, een twaalfjarige crimineel meesterbrein uit een familie van beruchte criminelen. Artemis is intelligent, manipulatief en vastberaden om zijn familiefortuin te herstellen nadat zijn vader is verdwenen.

Het boek begint wanneer Artemis ontdekt dat er een geheime wereld bestaat, bewoond door elfen, dwergen, trollen en andere mythische wezens. Hij komt erachter dat deze wezens beschikken over geavanceerde technologieën en magische krachten. Artemis ziet hierin een kans om zijn fortuin te vergroten en bedenkt een plan om een elf te ontvoeren en losgeld te eisen.

Artemis' plan lijkt in eerste instantie te werken, maar hij heeft geen rekening gehouden met de kracht en vastberadenheid van de elfen. Hij komt tegenover LEPRecon te staan, een geheime politie-eenheid van elfen die de taak heeft om de menselijke wereld te beschermen tegen ontdekking. LEPRecon stuurt de elf Holly Short om Artemis te stoppen en de ontvoerde elf te bevrijden.

Wat volgt is een kat-en-muisspel tussen Artemis en Holly, waarbij ze elkaar proberen te slim af te zijn en hun eigen doelen proberen te bereiken. Artemis blijkt echter niet alleen een meesterbrein te zijn, maar ook een meedogenloze tegenstander. Hij schuwt geen enkel middel om zijn doel te bereiken, zelfs als dat betekent dat hij anderen in gevaar brengt.

Artemis Fowl is een boek vol actie, spanning en humor. Het combineert de moderne wereld met de mythische wereld op een unieke en boeiende manier. Het verhaal zit vol met plotwendingen en verrassingen, waardoor de lezer constant op het puntje van zijn stoel zit.

Daarnaast bevat het boek interessante personages, zoals de stoere en vastberaden Holly Short en de slimme en manipulatieve Artemis Fowl. De interactie tussen deze personages zorgt voor dynamiek en conflicten die het verhaal naar een hoger niveau tillen.

Artemis Fowl is het eerste deel van een serie boeken en is een geweldige introductie tot de wereld en de personages die Eoin Colfer heeft gecreëerd. Het boek is geschikt voor zowel jonge lezers als volwassenen en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die houdt van avontuur, fantasie en een goed uitgewerkt plot.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eoin Colfer, Andrew Donkin - Artemis Fowl