Seghers, Greta - De opdrachtgeefster / een zedenschets

Schrijver:
Titel: De opdrachtgeefster / een zedenschets
ISBN: 9789029538145
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 2004, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 6,60
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Romanschrijfster Stella Wispelwey wordt door Aline Bourgois, een beroemd uitgeefster op leeftijd, gevraagd haar biografie te schrijven. Een leven lang heeft de uitgeefster aan haar imago gewerkt en dat wil ze op papier geconsolideerd zien nu ze er zelf nog controle over heeft.
In haar poging haar 'onderwerp' zo dicht mogelijk te benaderen stuit Stella op een reeks obstakels, geheimen en al dan niet opzettelijke maskerades van de uitgeefster. Wat is trouwens 'feit' en wat 'fictie'; de cruciale vraag voor Stella Wispelwey. Niet alleen verzuurt gaandeweg de relatie tussen beide vrouwen, het komt zelfs tot een definitieve breuk nog voordat de biografie voltooid is. Een decennium later overtreft de werkelijkheid alsnog de stoutste verbeelding. Stella Wispelwey, lichamelijk en creatief uitgeput, krijgt op een ochtend het bericht dat Aline Bourgois dood op haar bed is aangetroffen. Vermoord. Maar door wie?
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Seghers, Greta - De opdrachtgeefster / een zedenschets