Rients Ritskes - Dertig zenlessen

Schrijver:
Titel: Dertig zenlessen
ISBN: 9789056703493
Uitgever: Asoka
Bijzonderheden: Als nieuw - Cadeau-waardig boekje hardcover
Prijs: € 7,25
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie deze dertig zenlessen ter harte neemt, zal een aandachtig en zenvol leven leiden. De lessen bevatten enerzijds eeuwenoude wijsheden en zijn anderzijds zeer actueel. Dat laatste komt doordat ze worden verteld door Rients Ritskes, een zenmeester die met zijn veertig jaar zenervaring in het hier en nu staat. De eerste versies van deze Dertig zenlessen verscheen reeds in 2000 en sindsdien zijn meerdere versies, herdrukken en vertalingen gepubliceerd, onder andere in het Duits, Engels en Deens. Het zijn dertig levenslessen voor mensen op zoek naar meer kwaliteit en diepgang in doen en laten.

"De dertig zenlessen van Rients Ritskes hebben de afgelopen jaren grote indruk op mij gemaakt. Samen met het mediteren hebben ze tot nu toe een zeer positieve invloed op de kwaliteit van mijn leven en werk gehad."
-Prof. dr. Jelle Barentsz, Radboud MC Nijmegen
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rients Ritskes - Dertig zenlessen