Paasilinna, Arto - Helse eendjes

Schrijver:
Titel: Helse eendjes
ISBN: 9789028424593
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheden: 2012, paperback met flappen, gebruik sporen, goed exemplaar
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Er doen geruchten de ronde over geheimzinnige verdwijningen in Lapland. De Finse geheime dienst stuurt rechercheur Jyllänketo eropaf. Hij ontdekt dat enkele oude mijnschachten bij een boerderij worden gebruikt als champignonkwekerij. Mensen wie een lesje moet worden geleerd, moeten er diep onder de grond werken tot ze berouw tonen. Eerder mogen ze niet terug de maatschappij in. Of het nu gaat om onhandelbare jongeren of om topfiguren uit het zakenleven, een langdurig verblijf tussen de champignons in de mijn zal ze leren.

Jyllänketo vindt het een prima systeem, criminelen krijgen vandaag de dag immers niet de straffen die ze verdienen. Hij wil zijn steentje bijdragen en gaat voortvarend op zoek naar gegadigden - onder wie een club motorrijders.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paasilinna, Arto - Helse eendjes Paasilinna, Arto - Helse eendjes