Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

J. Frederikstadt , Hoofdredacteur L. Aquirna , Tweede Redacteur R. Ma

Schrijver:
Titel: Voetbal Jaarboek 2002/2003
ISBN: 9789077072363
Taal: Nederlands
Uitgever: Arko Sports Media etc.
Bijzonderheden: Hardcover Introductie: 2003-08-16 Blz.: 253 pagina's
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'John Fredrikstadt heeft becijferd dat in ... het snelste doelpunt werd gescoord door..., ... zijn duizendste tegendoelpunt maakte, ...de eerste overwinning behaalde sinds... , etc.'
Vrijwel wekelijks hoorde voetbalminnend Nederland deze gevleugelde woorden op zondagavond in Studio Sport. Als grondlegger van de vaderlandse voetbalstatistiek heeft Fredrikstadt de geschiedenis van het Nederlandse betaald voetbal in kaart gebracht. De statistieken van Fredrikstadt vormen de basis van het Voetbal Jaarboek 2002/2003.
Met het Voetbal Jaarboek heeft de voetballiefhebber een helder overzicht in handen van iedere competitieronde uit de Holland Casino Eredivisie seizoen 2002/2003, fraai geïllustreerd met bijna 1.000 (actie)foto's. Van iedere wedstrijd worden de opstellingen, de wissels, het wedstrijdverloop, het aantal toeschouwers, de scheidsrechter en de gele/rode kaarten weergegeven. Ook worden per speelronde de hoogtepunten en de meest opvallende zaken uitgelicht.
Verder gaat het Voetbal Jaarboek onder meer in op de Gouden Gids Divisie, de Amstelcup, het Nederlands Elftal, de Nederlandse vertegenwoordigers in de diverse competities en Nederlandse spelers in de diverse Europese competities.
In het algemene statistiekengedeelte vind je gedetailleerde informatie, zoals de eindstand van de laatste tien jaar, welke club het vaakst scoort in de laatste tien minuten, welke club het afgelopen seizoen geen voorsprong verspeelde of wie de oudste doelpuntenmaker ooit is. Maar ook een overzicht van alle Nederlandse topscorers in buitenlandse competities en allerlei statistieken rondom het Nederlands Elftal zijn in dit deel te vinden.
Verder lezen

Het Pleintje uit Den Haag

particulier

Logo Het Pleintje

We proberen een zo'n groot mogelijk scala aan boeken te vinden
En natuurlijk zijn bundels ook bespreekbaar en over de prijs daar valt zeker over te praten.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u Maximtaal 6.50 euro (binnen Nederland )
Boeken worden binnen 1 tot 3 dagen na bestelling/betaling bij de koper thuis afgeleverd. Indien mogelijk met een brievenbuspakket
Afhalen in Den Haag is mogelijk. Graag eerst even contact.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J. Frederikstadt , Hoofdredacteur L. Aquirna  , Tweede Redacteur R. Mazure - Voetbal Jaarboek 2002/2003