Jon Kabat-Zinn - Met kinderen groeien

Schrijver:
Titel: Met kinderen groeien
ISBN: 9789056700461
Taal: Nederlands
Uitgever: Asoka
Bijzonderheden: 2de Hands - Als Nieuw / Paperback / 2001 / 427 pagina's / Nederlands / 9789056700461
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit baanbrekende boek laten Jon en Myla Kabat-Zinn zien dat het leven met kinderen een eigen weg van ongekende diepgang en vervulling kan zijn.
De behandelde thema's zijn zeer gevarieerd en de auteurs bespreken zowel meer fundamentele overwegingen als vele praktische voorbeelden en concrete aanwijzingen voor een harmonisch leven met kinderen.
Het boek kan voor ouders al tijdens de zwangerschap een waardevolle hulp zijn, het begeleidt hen door de toppen en dalen van de eerste jaren, geeft waardevolle aanwijzingen hoe schoolgaande kinderen
ondersteund kunnen worden en laat zien dat het, zelfs wanneer de kinderen volwassen zijn, nooit te laat is om nieuwe wegen te bewandelen.

Dit boek, waarin het leven met kinderen als spirituele beoefening wordt benaderd, is onmisbaar voor wie het ouderschap en de innerlijke kunst van aandachtig leven elkaar wil verenigen.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jon Kabat-Zinn - Met kinderen groeien