Raf de Keyser, Frank Simon - Historisch besef: hoe waardenvol?!

Schrijver:
Titel: Historisch besef: hoe waardenvol?!
ISBN: 9789054872238
Uitgever: Vubpress
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 7,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit werk vormt de neerslag van een door de Vlaamse gemeenschap gesubsidieerd, netoverschrijdend onderzoek bij 475 scholieren uit het laatste jaar secundair onderwijs, zowel ASO- als TSO-richtingen, en gespreid over een dertigtal klasgroepen. Dit onderzoek werd uitgevoerd op het einde van het schooljaar 1996 door een interuniversitaire onderzoeksploeg o.l.v. de drie titularissen vakdidactiek geschiedenis in Vlaanderen. Het onderzoek had als voornaamste aandachtspunt de relatie tussen de verwerving van historisch besef en waardeonderwijs. Op basis van buitenlands (voornamelijk Duits) onderzoek, werd de relevantie bestudeerd van een analyse-instrument voor de verwerving van historisch besef en zijn relatie tot een aantal politieke waardedomeinen zoals democratische opvattingen, politieke participatiebereidheid, en socio-cultureel pluralisme. Het onderzoek biedt een stand van zaken van de huidige geschiedenisdidactiek en van de manier waarop historisch besef en actuele waardeoriëntaties bij zeventien- en achttienjarigen zich tot elkaar verhouden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raf de Keyser, Frank Simon - Historisch besef: hoe waardenvol?! Raf de Keyser, Frank Simon - Historisch besef: hoe waardenvol?!