Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Rensbergen, Henk van - Abandoned places

Schrijver:
Titel: Abandoned places
ISBN: 9789020970302
Taal: Meertalig
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1e druk 2007, 144 blz., oblong gebonden - als nieuw met minuscule pit in rand van rug
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Nederlands / Engels

Henk van Rensbergen graaft niet in het verleden om een beschaving te ontdekken; hij is een Urban Explorer en gaat op onderzoek in de leegstaande gebouwen van zijn tijd. Verlaten fabrieken, ziekenhuizen, kazernes, scholen, kantoren, een kasteel of een doodgewoon huis. Dat is niet zonder risico: sommige plekken zijn bouwvallig, vervuild of doodgewoon levensgevaarlijk. Wat hij ontdekt is des te fascinerender: een wereld waar de mens is verdwenen op het ogenblik dat de poort werd gesloten en de ramen dichtgemetseld. De tijd staat hier niet stil, ze volgt enkel een ander ritme. De natuur herovert wat van haar was, muren brokkelen langzaam af, een naar beneden vallende dakpan of een opvliegende duif doorbreekt de stilte. Het is door te luisteren naar de stilte van het lege gebouw dat het terug tot leven komt en zijn geheimen prijsgeeft. Misschien voor de laatste keer.
Verder lezen

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.