Hayes, Sarah en Barbara Firth - Brommelbobbel Hayes, Sarah en B

Schrijver:
Titel: Brommelbobbel Hayes, Sarah en Barbara Firth Zirkoon 1990 ISBN: 9789061774327 Prentenboek € 8,33
Taal: Nederlands
Uitgever: Zirkoon
Bijzonderheden: minimum bestelling 28,75 maar daar staat dan ook tegenover : IK VERSTUUR GRATIS Prentenboekenqqq Zirkoonqqq
Prijs: € 8,33
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
‘De beer bekeek de brommelbobbel. En de bobbel bromde.’ Zo begint het prentenboek De brommelbobbel van de Britse kinderboekenschrijfster Sarah Hayes. De beer bekijkt de brommelbobbel en ziet wat de andere dieren ermee kunnen doen. De kat zit op de brommelbobbel, de mol rolt, de duif duikelt, de stier stoeit, de buffel beukt en het gordeldier grinnikt erom. En al die tijd blijft de beer aan de zijlijn kijken en blijft de brommelbobbel brommen. Totdat de gnoe ten tonele verschijnt.

‘De bobbel werd boller en alsmaar voller, met andere bobbels en knobbels en hobbels en vlaggen en vouwen en dingen aan touwen.’ Als kind luisterde ik met open oren en ogen naar dit kinderverhaal dat mijn moeder mij voorlas. Een verhaal dat mij iedere avond opnieuw plezier bezorgde en dat ik uiteindelijk zelf mee kon lezen. De spanning blijft elk kind in zijn greep houden tot de onthulling aan het einde. Want wat is een brommelbobbel nu eigenlijk?

Sarah Hayes rijgt alle zinnen aan elkaar met rijm. Alliteratie is hierin het toverwoord. Ze speelt met de woorden in dit fantasievolle prentenverhaal. De manier waarop de zinnen zijn geschreven, zorgt ervoor dat iedere ouder met een beetje gebruik van intonatie zijn of haar kind op het randje van de stoel heeft zitten. De brommelbobbel is voorzien van grote, kleurrijke tekeningen van alle dieren die met de brommelbobbel spelen. Een aanrader voor alle jonge kinderen én hun ouders.

Gaetana Ferla

Deze hommage is speciaal geschreven voor de Kinderboekenweek 2013
Verder lezen

Prentenboeken zoeken

zakelijk

Prentenboeken zoeken uit Heerlen

MINIMUM BESTELLING 28,75
maar daar staat dan ook tegenover : IK VERSTUUR GRATIS
MINIMUM BESTELLING 28,75
KLEINERE bestellingen is gewoon TE VEEL GEDOE VOOR TE WEINIG OPBRENGST.
Ik ben 7-ZEVEN DAGEN per week
onderweg in de BENELUX en aanpalend DUITSLAND
op zoek naar boeken , die jullie zoeken en die wat opbrengen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Prentenboeken zoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Prentenboeken zoeken
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boehkuhdus
    Kamer van Koophandel nummer: 67882366
    065996008B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en Prentenboeken zoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Prentenboeken zoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Prentenboeken zoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.