Stilton, Geronimo - De avonturen van Odysseus

Schrijver:
Titel: De avonturen van Odysseus
ISBN: 9789085921028
Taal: Nederlands
Uitgever: De Wakkere Muis
Bijzonderheden: 2010, 1e druk NL, 332 genummerde pagina's + achterin bijlagen met ongenummerde pagina's), géén inschriften, Gebonden met gaaf stofomslag, in zeer goede +++ staat, heel mooi, geschikt als kado (zie foto's)
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,74 (binnen Nederland)
Meer info:
Het was een dag als alle andere toen Benjamin, mijn lievelingsneefje, me opeens vroeg: 'Oom Geronimo, wie is Odysseus?' Ik kon mijn oren niet geloven ... Benjamin was nieuwsgierig naar Odysseus, mijn lievelingsheld en de hoofdrolspeler in een heel oude, Griekse sage boordevol spannende avonturen, waarvan je snorharen overeind gaan staan! Hierdoor kreeg ik een muizenissig idee: waarom zou ik jullie niet allemaal het ongelooflijke verhaal van Odysseus vertellen? Ga mee op een legendarische reis over woeste oceanen en dwars door onbekende landen, waar monsterlijke wezens, listige verraders en levensgevaarlijke situaties op ons wachten ...

Ben jij klaar voor de muizenissige avonturen van de legendarische held Odyddeus en ben je niet bang om je de woede van de god Poseidon op de hals te halen?
Vaar dan mee over stormachtige zeeën en bezoek geheizinnige landen vol verradelijke tovenaressen, mysterieuze wezens en gruwelijke monsters!
Help Odysseus terug naar zijn eiland Ithaca te komen en beleef adembenemende momenten met dit betoverende verhaal boordevol onvergetelijke avonturen!

Geronimo Stilton is een bange, maar zachtaardige muis, die niets liever zou willen dan een rustig leven, maar hij wordt telkens betrokken in wilde avonturenreizen met Thea, Klem en Benjamin. De muis, Geronimo Stilton, is zowel de hoofdpersoon als de schrijver van de boeken en is de uitgever van de meest gelezen krant van Muizeneiland, 'De Wakkere Muis'.. De boeken worden geschreven naar een idee van Elisabetta Dami. De reeks wordt onder andere geïllustreerd door Larry Keys, Lorenzo Chiavini, Silvia Bigolin en Lorenzo de Pretto. De boeken richten zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en is ondertussen vertaald in 35 talen. In de serie zijn zowel leesboeken als stripboeken rond Geronimo Stilton verschenen. Vooral de Fantasia-reeks, in het Fantasialand, is erg bekend.
De naam van de muis is afgeleid van de Indiaanse held Geronimo, de militaire aanvoerder van de Apachen aan het eind van de 19e eeuw, en van de Britse kaassoort Stilton, die een sterke smaak heeft.
Verder lezen

Keetje uit Nieuwveen

particulier

Logo Keetje

Kijk in uw SPAM folder EN in uw RECLAME folder als u geen antwoord ontvangt. Ik reageer ALTIJD binnen 1 dag!
=======================================
Welkom bij boekwinkeltje Keetje.
Ik ben een particuliere verkoper. U heeft geen recht van retour. Als u hier niet mee akkoord kunt gaan, plaats dan uw bestelling niet.
U ontvangt een e-mail met betaal informatie na uw bestelling. U krijgt altijd antwoord van mij. Kijk in uw spambox en in uw reclamebox als u geen bericht ontvangt. Boeken worden na ontvangst van betaling verstuurd.
Alle boeken worden bewaard verpakt in transparante beschermende folie. De boeken op de foto's zijn de echte exemplaren. U krijgt wat u ziet.
De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld.
PostNL brievenbuspost € 3,85
Pakketpost: DHL (afhalen bij DHL shop) tot 10 kg € 4,75
DPD thuisbezorgd tot 20 kg € 6,85
PostNL tot 10 kilo: € 7,70
Verzekerd verzenden € 10,50
Tarieven België: DPD tot 3 kg € 7,00
U kiest zelf uw verzendwijze.
Verzendkosten voor rekening van koper. Verzekerd verzenden mogelijk. Verzending voor risico van de ontvanger. Wilt u geen risico lopen, vraag dan om verzekerde verzending. Afhalen in Nieuwveen mogelijk. Mail me gerust als u meer informatie wilt hebben.
Bij pakketpost ontvangt u gratis verrassingsboeken.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stilton, Geronimo - De avonturen van Odysseus Stilton, Geronimo - De avonturen van Odysseus Stilton, Geronimo - De avonturen van Odysseus Stilton, Geronimo - De avonturen van Odysseus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Keetje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Keetje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Keetje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Keetje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Keetje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.