Woesthoff, Lucy - Woman Gedachtes over de liefde, de dood, oud

Schrijver:
Titel: Woman Gedachtes over de liefde, de dood, ouder worden en de kracht van sisterhood
ISBN: 9789000367030
Taal: Nederlands
Uitgever: Woesthoff, Lucy/Spectrum Lifestyle Boeken 7e druk 2020 9789000367030
Bijzonderheden: geb.hardcover 293 pp. in zeer goede staat, 23,5/17,5cm
Prijs: € 17,80
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Lucy Woesthoff eert in haar debuut Woman de magische band tussen vrouwen. Een connectie die dwars door alle lagen en generaties gaat. En zelfs leven en dood overstijgt.
De Britse Lucy ondervindt de kracht van sisterhood wanneer ze verliefd wordt op een Nederlandse man. Een weduwnaar, Dinand Woesthoff, met wiens verlies heel Nederland meeleeft: de dood van de geliefde actrice Guusje Nederhorst. Lucy is nog maar vierentwintig als ze in zijn leven en dat van zijn zoontje komt. Maar ze beseft al snel: de enige manier om liefde te vinden in verdriet en toekomst in verlies, is verbinding maken. Verbinding met Guusje. Van vrouw tot vrouw.

Met het verstrijken der jaren, ervaart Lucy op meer manieren de kracht van de vrouw. Zeker wanneer ze na drie zoons moeder wordt van dochter Leia Guusje. Een gebeurtenis die de tijd rijp maakt voor deze ode aan sisterhood. Want mannen zijn fantastisch en een groots onderdeel van ons leven – Lucy heeft er zelf thuis vier rondlopen – maar vrouwen, sorry heren, zijn magisch. Het zijn vrouwen die vrouwen het beste begrijpen, opvangen, helen én verder brengen.

Woman is een inspirerend en ontroerend boek over bepalende momenten, kwetsbaarheden, kracht en levenservaring. Een ode aan alle vrouwen. Opgetekend door een geboren schrijfster.

De Britse Lucy Woesthoff woont sinds 2005 in Nederland. Zij is moeder van vier kinderen en mede-eigenaar van Dromenjager, het mediabedrijf achter onder andere kindermerken Woezel & Pip en Huggy Buddha. Ze woont in Den Haag met haar man Dinand, hun drie zoons, dochter, hond Kara en kat Meisje.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Woesthoff, Lucy - Woman  Gedachtes over de liefde, de dood, ouder worden en de kracht van sisterhood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.