I. Schroo, J. Ausum - Jeugdzaken - Het mes in je stress

Schrijver:
Titel: Jeugdzaken - Het mes in je stress
ISBN: 9789035215306
Uitgever: Tijdstroom, Uitgeverij de
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 8,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boek en een cassetteband om weer baas te worden in je eigen brein.

Maak je je dagelijks zorgen om je cijfers? Je slaapt slecht. Je ziet als een berg op tegen proefwerken en droomt dat je ze verknalt. Je hebt bijna altijd buikpijn voor een repetitie of overhoring. Je bent zweterig, benauwd of duizelig als de repetitieblaadjes worden uitgedeeld. Je bent bang dat je gaat stotteren bij een spreekbeurt en een rode kop krijgt als je voor het bord moet¿. Of loop je met een wijde boog om je schoolverplichtingen heen? Je richt je volledig op je sport of je computer. En diep in jezelf voel je iets knagen, iets waarvan je zeer onrustig wordt¿

Dit zijn typische stressverschijnselen. Jij bent lang niet de enige die er last van heeft. Stress hoort bij het schoolleven, maar als je er wat minder last van hebt is het allemaal een stuk gemakkelijker. Stress is niet te vermijden, maar je kunt leren er goed mee om te gaan. Als een overmaat aan stress je bekend voorkomt, dan is Mes in je stress, met de breintape, echt iets voor jou. Mes in je stress is een 'gereedschapskist' waarmee je je stress te lijf kunt gaan. In de ene helft vind je instrumenten die je vertellen wanneer je jezelf dreigt dol te draaien en hoe je dit kunt voorkomen. Voor gereedschappen die je helpen te ontspannen grijp je naar de andere helft van de kist. Daarin zitten hulpmiddelen waarmee je slimmer kunt studeren. Als je met de onvoldoendescanner je verknalde repetitie hebt onderzocht, maak je de volgende repetitie misschien beter. Met de vragenvoorspeller kun je oefenen in het bedenken van vragen die je in een proefwerk kunt verwachten. Er is een hoofdstuk speciaal gewijd aan de gevreesde 'spreekbeurt voor de klas'. Dat leert je om zo voordelig mogelijk voor de dag te komen. De kist heeft zelfs een EHBO-vak voor ongelukjes, zoals hakkelen en blozen. En ten slotte is er ook een hoofdstuk met tips voor ouders en/of begeleiders om je te helpen weer baas te worden in eigen brein.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

I. Schroo, J. Ausum - Jeugdzaken - Het mes in je stress