L. Schreuder, M. / Hajer, F. Valkestijn - Dagarrangementen In D

Schrijver:
Titel: Dagarrangementen In De Brede School
ISBN: 9789085600145
Uitgever: Swp
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 7,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
100 dagarrangementen erbij en 1000 combinatiebanen in brede scholen, dat is het beleidsvoornemen van het kabinet anno 2004.
Dagarrangementen zijn booming business geworden. Een dagarrangement is een samenhangend en doorlopend aanbod van onderwijs, opvang en vrijetijdsvoorzieningen waar schoolkinderen en ouders op basis van behoefte en eigen keuze gebruik van kunnen maken. Leuk voor kinderen en prettig voor ouders.

In dit boek zijn de dagarrangementen van vijf verschillende locaties in Amsterdam, Oss, Heerenveen, Sluis en Groningen beschreven. Zij realiseerden een dagarrangement in de brede school. De ervaringen van deze voortrekkers leiden tot tal van aanbevelingen voor nieuwe dagarrangementen. U vindt in dit boek gegevens over de tussenschoolse opvang, over een naschools aanbod en over de ontwikkeling van een gezamenlijk pedagogisch klimaat en aan het einde een lijst van criteria waaraan een goed dagarrangement moet voldoen. Het is tijd om anderen op de hoogte te stellen van de mogelijkheden, ook al zijn nog niet alle knelpunten opgelost.

Dit boek is geschreven voor de coördinator die een dagarrangement in het kader van de brede school wil opzetten. Veel organisaties zouden die coördinator kunnen leveren: de basisschool, het welzijnswerk, de buitenschoolse opvang of de gemeente, om de belangrijkste spelers in het veld maar eens te noemen. Deze coördinator krijgt met dit boek een handreiking bij de uitdagende taak om iets nieuws te creëren uit bestaand aanbod.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Schreuder, M. / Hajer, F. Valkestijn - Dagarrangementen In De Brede School