Louweret, Michiel - Met publiek elan! / Taaie processen, onverw

Schrijver:
Titel: Met publiek elan! / Taaie processen, onverwachte wendingen en praktische resultaten
ISBN: 9789490061050
Taal: Nederlands
Uitgever: Dialoog, Amersfoort, 2010
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 172 bladzijden
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
‘De legitimiteit van bestuurlijke keuzen staat bij voortduring ter discussie, binnen organisaties is het besluit van de directie een goed moment om nog eens stevig met elkaar in gesprek te gaan. De wethouder is geen meneer meer en als hij zich toch als zodanig gedraagt, noemen we hem regent’.

Ambtenaren werken onder moeilijke omstandigheden aan complexe projecten en ambitieuze programma’s. In de media en de publieke opinie overheerst kritiek. Wie durft er nog vol trots te vertellen dat hij ambtenaar is? Het elan raakt verloren. Michiel Louweret beschrijft hoe overheden hun elan bij programma’s en projecten terugvinden.

Met publiek elan! bevat talrijke praktijkvoorbeelden, concrete aanbevelingen en tegendraadse zienswijzen. Met publiek elan! verbindt de wereld bestuurders, ma-nagers, opdrachtgevers en projectleiders. De auteur neemt ferm afstand van po-pulistische literatuur en gemakzuchtige oplossingen.

‘In deze publicatie behandelt Michiel vanuit vijf invalshoeken de wereld van projecten. Hij belicht lastige dilemma's. Michiel kietelt de lezer om zijn blik op projecten op te frissen. Hij combineert een opbouwend kritische toon met kennis van zaken. Herkenbaar, stimulerend en motiverend.’
Judith Calmeyer Meijburg, directeur waterschap Aa en Maas

‘Dit is een verhaal vol anekdotes, overpeinzingen en observaties. Michiel helpt de lezer om de complexiteit van projecten in het openbaar bestuur te begrijpen en geeft zicht op oplossingen. Hij begrijpt dondersgoed dat de overheid niet geholpen is met blauwdrukken.’
Chris Kruizinga, directeur gemeente Delft

‘Overheden starten te snel en zonder afdoende kadering nieuwe projecten. De voorbereiding vraagt veel meer aandacht. Michiel beschrijft hoe wij de randvoorwaarden voor succesvolle projecten kunnen invullen. Hij verplaatst zich in de bestuurder, de manager en de professional. Onze worsteling met unieke opgaven staat centraal.’
Jan Smeelen, directeur provincie Limburg

Michiel Louweret is oprichter van louweret & partners, adviesbureau voor de overheid. Hij is trainer en adviseur, verzorgt regelmatig lezingen en schrijft columns in verschillende media.
Verder lezen

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Louweret, Michiel - Met publiek elan! / Taaie processen, onverwachte wendingen en praktische resultaten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenprinses

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenprinses
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekenprinses
    Kamer van Koophandel nummer: 74918257
    NL860073166B01
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenprinses een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenprinses vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenprinses kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.