Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kramer, Jaap en Theo Kampa - Nederland waterkant

Schrijver:
Titel: Nederland waterkant
ISBN: 9789022811375
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: 1975, welke druk staat niet vermeld, 136 pagina's, paperback (in nette staat)
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Een belangrijk deel van ons land bestaat uit meren, plassen, rivieren, beken, kanalen en sloten. Lange tijd zijn we voor het vervoer afhankelijk geweest van dit net van waterwegen. De oude zeilvaart is verleden tijd, maar naast de meer dan honderdduizend jachten verschijnen er steeds meer gerestaureerde vrachtschepen onder zeil. Zij horen bij het Hollandse landschap. Evenals draaiende molens, spitse kerktorentjes en wolkenluchten.
In Nederland Waterkant nemen Jaap Kramer en Theo Kampa u mee naar de vele mooie plekjes aan het water. Al rijdend, varend, fietsend en wandelend ontdekt u hoe mooi de waterkant van Nederland is.
Door de ruim honderd foto's waarvan een aantal in kleur en zes 'vogelvluchtkaarten' van grote meren en plassen en de schat aan informatie is dit boek onmisbaar voor hen die met auto, boot of op een andere manier de schoonheid van het waterland willen ontdekken. Tevens wijst de auteur op de problemen die actueel zijn zoals de waterstand die op peil gehouden moet worden; het water dat vervuild raakt; de beroepsvaart die last ondervindt van de pleziervaart; en de vraag wanneer ons waterland vol is.
Verder lezen

Tussen de boeken uit Almere

particulier
Controleer a.u.b. na uw bestelling voor de zekerheid uw ongewenste mail. Een enkele keer komt het voor dat een reactie mijnerzijds daarin terecht komt.
Controleer a.u.b. ook voor de zekerheid het adres wat u opgeeft om het boek naartoe te laten sturen. Het gebeurt namelijk nog weleens dat een opgegeven adres of postcode volgens PostNL onjuist is.
Bij aankoop van meerdere boeken worden de verzendkosten gecombineerd.
Voor verzending naar een adres buiten Nederland gelden andere tarieven dan op deze site bij de boeken staat vermeld.
VERZENDING: Bestellingen worden 1x per week, doorgaans op donderdag of vrijdag, naar de post gebracht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kramer, Jaap en Theo Kampa - Nederland waterkant