T.C. Sobey - Hofkroniek

Schrijver:
Titel: Hofkroniek
ISBN: 9789032503819
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is totaal verschillend van andere publikaties over de Britse monarchie - en het mocht dan ook niet verschijnen in Engeland.
Malcolm Barker was in zijn positie als hoge ambtenaar op Buckingham Palace in staat het hof van Koningin Elizabeth II scherp en kritisch te observereri. Hij ontdekte de waarheid achter de glanzende façade: het personeel van de koninklijke hofhouding beschouwt zichzelf als belangrijker dan de koningin zelf. Het resultaat is een litanie van corruptie, schaamteloze seksuele perversiteiten en gebrek aan loyaliteit, die niet meer te beheersen valt, met Koningin Elizabeth en haar familie als van niets wetend middelpunt. Malcolm Barkers verhaal (geschreven in samenwerking met T.C. Sobey) zit vol amusante anekdotes en bizarre humor. De hoofdrolspelers van de ontelbare schandalen vormen de cast van een stuk dat geen enkele komedieschrijver zou kunnen bedenken. Ook hier is de waarheid ongelofelijker dan de werkelijkheid. HOFKRONIEK is een fascinerend boek, zeer amusant maar met een ernstige ondertoon. Het Britse hof nam het serieus, waardoor het boek niet in Engeland kon verschijnen, maar in Canada werd het meteen een van de grootste bestsellers van de laatste tien jaar.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

T.C. Sobey - Hofkroniek