Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'. Pi

Schrijver:
Titel: 'Wat ik te zeggen heb'. Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied.
Taal: Nederlands
Uitgever: Fagus. IJzerlo.
Bijzonderheden: 2002, 1e druk, gebonden, formaat: 30,5 x 24,8 cm. Conditie: In bijna nieuwstaat. Zie foto's.
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting van dit prachtige boekwerk:
Het totale oeuvre van Piet te Lintum is moeilijk te schatten. Alleen al voor het boek zijn ruim 500 werken opgespoord. Ook maakte hij verschillende muurschilderingen, zoals in café Schiller in Aalten. De meesten hebben echter de tijd niet doorstaan.
Dit boek draagt toe tot een levendige en blijvende herinnering aan de persoon en werk van Piet te Lintum, de schilderende ambassadeur van de Achterhoek.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied. Beukelaer, Hans de en Jos Betting - 'Wat ik te zeggen heb'.  Piet te Lintums schilderrijke reis door de Achterhoek en het nabije grensgebied.