Ds. J. van Amstel - Amstel, ds. J. van-Ik ben...

Schrijver:
Titel: Amstel, ds. J. van-Ik ben...
ISBN: 9789058291103
Uitgever:
Bijzonderheden: Ik ben...-Jezus zegt Zelf wie Hij is van ds. J. van Amstel gaat over de vraag 'wie Jezus is', een vraag waarop net zo veel verschillende antwoorden gegeven als er voorstellingen en opvattingen over Hem zijn.  Jezus? Een voorbeeldig mens. Jezus? D...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ik ben...-Jezus zegt Zelf wie Hij is van ds. J. van Amstel gaat over de vraag 'wie Jezus is', een vraag waarop net zo veel verschillende antwoorden gegeven als er voorstellingen en opvattingen over Hem zijn. 
Jezus? Een voorbeeldig mens. Jezus? Die ken ik niet. Jezus? Een Bemiddelaar.
De Bijbel vertelt ons wie Jezus is. In de Bijbel openbaart Hij Zich in Zijn namen. ik ben de Eerste en Ik ben de Laatste. Ik ben de Waarheid. Ik ben... In dit boekje belicht dominee Van Amstel een aan tal indrukwekkende 'Ik ben'-uitspraken van Jezus. Vanuit Gods Woord laat hij zien wie.Jezus is. De aan elk hoofdstuk toegevoegde vragen maken dit boekje uitermate geschikt voor persoonlijk gebruik en voor gespreks- en bijbelkringen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. J. van Amstel - Amstel, ds. J. van-Ik ben...