M. Adams, J. Griffiths en G. den Hartogh - Adams, M.-Euthanasie

Schrijver:
Titel: Adams, M.-Euthanasie
ISBN: 9789043508179
Uitgever:
Bijzonderheden: Euthanasie, nieuwe knelpunten in een voortgezette discussie, onder redactie van M. Adams, J. Griffiths en G. den Hartogh.  Dit boek komt voort uit een onderzoeksproject over de euthanasieproblematiek dat gedurende enkele jaren heeft gelopen binne...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Euthanasie, nieuwe knelpunten in een voortgezette discussie, onder redactie van M. Adams, J. Griffiths en G. den Hartogh. 
Dit boek komt voort uit een onderzoeksproject over de euthanasieproblematiek dat gedurende enkele jaren heeft gelopen binnen de Onderzoeksschool Ethiek aan de Universiteit van Amsterdam. Het beoogt de stand van zaken in de maatschappelijke discussie weer te geven.
De titel verwijst naar een soortgelijke publicatie uit 1987 (G.A. van der Wal red., Euthanasie; knelpunten in een discussie, Baarn: Ambo).
De reden om opnieuw de balans op te maken was onder meer dat het proces van rechtsvorming in 2002 zowel in Nederland als in België een voorlopig eindpunt leek te hebben bereikt met totstandkoming van een euthanasiewet (met in ons land natuurlijk ook de HR-uitspraak in de zaak Brongersma van eind 2002).
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Adams, J. Griffiths en G. den Hartogh - Adams, M.-Euthanasie