Judith van Helden - Helden, Judith van-Jip lost het op (nieuw)

Schrijver:
Titel: Helden, Judith van-Jip lost het op (nieuw)
ISBN: 9789085435051
Uitgever:
Bijzonderheden: Jip lost het op (of misschien ook niet) van Judith van Helden, met illustraties van Nienke van Helden, is een leuke graphic novel met heerlijke over de top humor! Heb je een eenvoudig probleem en zoek je een ingewikkelde oplossing? Dan ben je bij...
Prijs: € 14,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Jip lost het op (of misschien ook niet) van Judith van Helden, met illustraties van Nienke van Helden, is een leuke graphic novel met heerlijke over de top humor!
Heb je een eenvoudig probleem en zoek je een ingewikkelde oplossing? Dan ben je bij Jip aan het goede adres. Zodra Jip ergens een probleem signaleert, beginnen zijn ogen te twinkelen, zijn hersens te kraken en zijn handen te jeuken om aan de slag te gaan. Zo helpt hij zijn zus door een nooit meer kwijte oplader voor haar telefoon uit te vinden, ontwikkelt hij een automatische broodsmeermachine voor zichzelf en een allespasser voor zijn klasgenoot.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Judith van Helden - Helden, Judith van-Jip lost het op (nieuw)