A.M. Wessels - Wessels, A.M.-Verraad en dapperheid

Schrijver:
Titel: Wessels, A.M.-Verraad en dapperheid
Uitgever:
Bijzonderheden: Verraad en dapperheid van A.M. Wessels is een jongens- en meisjesboek voor de leeftijd 10-14 jaar; een geschiedenis uit de historie van Sluis.  De schipper Roelands, in armoede gekomen door de oorlogstoestand, wordt meegesleept in een complot, da...
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Verraad en dapperheid van A.M. Wessels is een jongens- en meisjesboek voor de leeftijd 10-14 jaar; een geschiedenis uit de historie van Sluis. 
De schipper Roelands, in armoede gekomen door de oorlogstoestand, wordt meegesleept in een complot, dat plannen maakt Sluis in handen der Fransen te spelen. De leden van dit complot zijn Hugenoten, wier afkomst toch, ondanks alle gastvrijheid en genoten achting, toch gaat spreken. Dit is dan 't verraad. De dapperheid vinden we bij de a.s. schoonzoon van schipper van der Hoecke, die, hoewel geminacht, een kerel van aanpak en durf is. (Boekbeoordeling van de Ned. Hervormde Zondagsscholenbond op Geref. Grondslag, 1947)
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.M. Wessels - Wessels, A.M.-Verraad en dapperheid