A.C. de Zwart - Zwart, A.C. de-Willem van Oranje

Schrijver:
Titel: Zwart, A.C. de-Willem van Oranje
Uitgever:
Bijzonderheden: Willem van Oranje, een Nederlandsche Macchabeër door A.C. de Zwart, met illustraties van Henk Poeder en bandtekening van Isings.  Een echt jongensboek, waarin ons de levensweg van Oranje wordt beschreven. Wij hebben waardeering voor dit keurig g...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Willem van Oranje, een Nederlandsche Macchabeër door A.C. de Zwart, met illustraties van Henk Poeder en bandtekening van Isings. 
Een echt jongensboek, waarin ons de levensweg van Oranje wordt beschreven. Wij hebben waardeering voor dit keurig geschreven boek. Op meesterlijke wijze weet de schrijver het leven van Oranje saam te weven met de toestanden van land en volk. Wat ons trof was de Godsvreeze, die het geheele boek als een gouden draad doorloopt. Geeft dit den oudsten leerlingen in handen. Inzonderheid in deze tijden is zoo'n boek op zijn plaats. Warm aanbevolen. (Boekbeoordeling van de Ned. Hervormde Zondagsscholenbond op Geref. Grondslag, 1932)
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A.C. de Zwart - Zwart, A.C. de-Willem van Oranje