Ds. G. Clements - Clements, Ds. G.-Met pelgrim op reis (nieuw)

Schrijver:
Titel: Clements, Ds. G.-Met pelgrim op reis (nieuw)
ISBN: 9789033131530
Uitgever:
Bijzonderheden: In Met pelgrim op reis behandelt ds. G. Clements momenten uit de het wereldberoemde boek van John Bunyan, de Christenreis. Wie kent niet het wereldberoemde boek van John Bunyan, de Christenreis? Op een heel boeiende manier vertelt Bunyan daarin ov...
Prijs: € 16,90
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Met pelgrim op reis behandelt ds. G. Clements momenten uit de het wereldberoemde boek van John Bunyan, de Christenreis.
Wie kent niet het wereldberoemde boek van John Bunyan, de Christenreis? Op een heel boeiende manier vertelt Bunyan daarin over de ervaringen van een christen tijdens zijn reis van de stad Verderf naar het hemels Vaderland. Het verhaal van Bunyan geeft onderwijs over de weg die de Heere met Zijn kinderen houdt.
In zijn gemeente te Gouda heeft ds. Clements vooral voor jongeren een aantal catechisatieavonden gehouden over momenten uit de Christenreis van John Bunyan. De gehouden lezingen zijn in dit boek uitgewerkt.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. G. Clements - Clements, Ds. G.-Met pelgrim op reis (nieuw)