Feestgids 1828 - 1928

Schrijver:
Titel: Feestgids 1828 - 1928
Taal: Nederlands
Uitgever: J. van Oirschot, Breda
Bijzonderheden: Beschadigde kaft, 112 blz., paperback, 24x15,5 cm
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ongeveer de helft van het boekje bestaat uit een uitgebreide beschrijving van alle feestelijkheden van 17 tot en met 21 oktober 1928 in Breda en de daarvoor verantwoordelijke comité's en commissies. Maar ook de K.M.A.-Marsch en een gedicht ter herdenking van het 100-jarig bestaan ontbreken niet.

De andere helft bestaande uit advertenties, vooral afkomstig van de Bredase middenstand, vormt een mooie weergave van wat er te koop was in de 20-er jaren.
Verder lezen

ACMBoek uit Waalwijk

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Feestgids 1828 - 1928  - Feestgids 1828 - 1928  - Feestgids 1828 - 1928

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ACMBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ACMBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en ACMBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ACMBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ACMBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.