Willemijn Kemp - Ruud Lubbers' zorg om onze aarde

Schrijver:
Titel: Ruud Lubbers' zorg om onze aarde
ISBN: 9789462760912
Uitgever: Vakmedianet
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 11,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Willemijn Kemp schreef aan de hand van interviews en persoonlijke brieven het boek Ruud Lubbers' zorg om onze aarde. Het laatste boek waar Ruud Lubbers aan heeft meegewerkt. Het is een krachtig pleidooi om de aarde te beschermen en te behouden en bevat nooit eerder gepubliceerde uitspraken en teksten over de politiek toen en nu.

Na zijn pensionering vroeg Ruud Lubbers zich af wat hij nog zou gaan doen 'nu niets meer hoeft?' In deze periode raakten Ruud Lubbers en de auteur in gesprek over een publicatie met betrekking tot het Handvest van de Aarde. Dáár wilde hij zich wel voor inzetten: bewustwording van mensen dat klimaatverandering grote mondiale uitdagingen veroorzaakt en we hier een verantwoordelijkheid in hebben richting onze kinderen en kleinkinderen.

Daarnaast wilde hij een educatieve bijdrage leveren. Op het moment dat hij dit zelf niet meer kon vanwege zijn verslechterende gezondheid, heeft de auteur zijn wensen doorgezet. Het boek zet aan tot actie en is verrijkt met kennis en interviews van mensen die Lubbers nabij stonden of een voorbeeld zijn van datgene waar hij geloof in had.

Met bijdragen van Marjan Minnesma, Pier Vellinga en Sri Sri Ravi Shankar. En met een voorwoord van Jan Jonker.

Willemijn Kemp is managementadviseur, gespecialiseerd in leiderschap, organisatieontwikkeling en samenwerkingsverbanden tussen organisaties, over de grenzen van domeinen heen.
Eerder schreef ze samen met Dirma Nagelhout 'De zandloper - Leiderschap in tijden van transitie' en ze is coauteur van het e-book 'Geld draait de wereld door'.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willemijn Kemp - Ruud Lubbers' zorg om onze aarde