Marie José Rietdijk | Creatieopstellingen - boek Transformatie

Schrijver:
Titel: boek Transformatieve Ramprecepten
ISBN: 9789090339740
Uitgever: Creatieopstellingen
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 11,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Marie José Rietdijk (systemisch coach en trainer) neemt je in haar eerste boek mee op de laag van persoonlijke betrokkenheid en liefde. Een laag waar vele sleutels liggen verborgen naar het verbeteren van jezelf, je leiderschap, je bedrijf, je winst en - misschien wel het belangrijkst - het vergroten van je liefdevolle bijdrage aan de mensheid en de wereld.
Marie José: 'Eerlijk gezegd? Na vele jaren persoonlijke ont-wikkeling werd me duidelijk dat iedereen het zelf kan en dat het niet zo moeilijk is... Je toekomst naar Nu halen en in je creatiekracht gaan staan, begint met je realiseren dat je niets hoeft te doen. Je bent.'



Onderzoek daadkrachtig hoe jij jezelf uit flow bracht
Ontdek dat het beter voelt als ervaringsdeskundige dan als slachtoffer
Breng je donkere geheimen aan het licht en maak ze draaglijker
Ontdek wat je doet in ineffectieve gewoontepatronen
Herwin een stuk verloren-macht-over-je-leven

Zo breng je jezelf terug in flow.
Een eigen ramprecept schrijven, dat klinkt nogal heftig? “Dat is het ook. Het vraagt nogal iets van jezelf. Ik nodig je in mijn boek uit om jouw eigen ramprecept tot in details te schrijven. Het daadwerkelijk schrijven geeft je de ervaring van wat dit voor je doet: je geeft in dit ramprecept namelijk dingen uit jouw geheime laatje bloot aan jezelf. Daardoor hebben ze geen macht meer over je. Je gaat de schaamte voorbij. En zo kun je simpelweg ‘helemaal in waarheid zijn’. Dingen verborgen houden voor jezelf, is voelbaar voor een ander…ook al denken we van niet. Een ramprecept schrijven is een beschrijving van hoe je UIT FLOW bent geraakt. Pas als je dát leest gaat de transformatie plaatsvinden: Je bekijkt dan namelijk jouw situatie van afstand, door het te lezen. Vanuit die afstand kun je jezelf heel zuiver bevragen en je kunt jouw eigen leiderschap weer oppakken. Een ramprecept heeft wel bepaalde ‘ingrediënten’ en ‘bereiding’ die geef ik prijs in mijn boek. Vervolgens gaan we er samen met mede-receptenschrijvers mee aan de slag in de online Community Creatieopstellingen.”
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marie José Rietdijk | Creatieopstellingen - boek Transformatieve Ramprecepten